Het beste van de zon met Institut Esthederm

Met de zonneproducten van Institut Esthederm kan veilig worden gezond waarbij tegelijkertijd een mooie en gelijkmatige kleur wordt verkregen. De huid blijft mooi, gehydrateerd en geconserveerd. In 6 verschillende productlijnen biedt Institut Esthederm dermatologisch goedgekeurde zonproducten aan van topkwaliteit die de huidecologie respecteren:

 

 • Bronz Repair
  Voor een goede anti-rimpel werking en om huid te verstevigen biedt Bronz Repair de beste zonbescherming voor lichaam en gelaat.
 • Adaptasun + Adaptasun Peau Sensible
  Adaptasun biedt zonbeschermende producten waarbij de jeugdigheid van de huid blijft behouden, en zeer snel een mooie gouden bruine kleur en een lange levensduur wordt gegarandeerd. Speciaal voor de gevoelige huid ontwikkelde Institut Esthederm de Adaptasun Peau Sensible lijn waarbij de tolerantie voor de zon geleidelijk aan wordt verbeterd.
 • Huile Solaire
  Huile Solaire bestaat uit 2 siliconen- en alcoholvrije oliën die een effectieve zonbescherming bieden en deze combineren met de zachtheid van een lichte, droge olie die zowel voor lichaam als haar gebruikt kan worden.
 • Reflets de Soleil
  Reflets de Soleil is de zelfbruinende lijn van Institut Esthederm bestaande uit zonnecrèmes voor lichaam en gelaat, en zonnemake-up met subtiel gedoseerde zelfbruiners.
 • Prolongateur de Bronzage
  Prolongateur de Bronzage is het after sun gamma van Institut Esthederm bestaande uit een verzorgende after sun lichaamsmelk en gezichtsverzorging die langdurig de stralende bruining verlengt en de huid kalmeert na blootstelling aan de zon.

Kennismaken met de zonneproducten van Institut Esthederm?

Wil je meer weten over de zonnecrèmes, after sun producten of zelfbruiners uit de verschillende productlijnen van Institut Esthederm? Contacteer ons dan geheel vrijblijvend voor een locatiebezoek!