Met Institut Esthederm herwint je huid haar kracht.

Change the destiny of your skin.

Institut Esthederm is in de jaren '70 van vorige eeuw ontstaan vanuit een geheel nieuwe visie op huidverzorging. Verzorgingsproducten hadden toen vooral - en nu nog steeds - een 'verzorgende' functie. Belangrijk was dat de huid na een behandeling 'prettig' aanvoelde. Een langdurig en doeltreffend resultaat bleef echter uit.

Institut Esthederm introduceerde een revolutionaire aanpak, waarbij verzorgingsproducten opgebouwd uit huididentieke werkstoffen met succes het metabolisme van onze huid stimuleerden. Door deze innovatie kon men de huid gaan heropvoeden en regeneren in plaats van enkel verzorgen. Dankzij de producten van Institut Esthederm kan elke vrouw er vandaag langdurig jong en mooi uitzien.

Institut Esthederm heeft diverse wetenschappelijke formules ontwikkeld die de huid kunnen heropvoeden zodat het natuurlijk verouderingsproces uitgesteld wordt. Hiervoor wordt in alle producten rekening gehouden met de factor "tijd".

De formules van Institut Esthederm, beschermd door meer dan 80 patenten, garanderen een optimaal resultaat voor elk huidprobleem.
De producten respecteren en versterken niet alleen de huidecologie, maar beschermen de huid ook tegen andere agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling, die op hun beurt vroegtijdige huidveroudering veroorzaken.

Institut Esthederm.
Jouw huid is onze zaak.

"Wanneer de huid lijdt, is het beter om de huid opnieuw op te voeden in plaats van over te behandelen."

JEAN-NOËL THOREL, OPRICHTER INSTITUT ESTHEDERM