Institut Esthederm presenteert Excellage

De meest geavanceerde huidverzorging voor de rijpere huid

Speciaal voor de rijpere huid heeft Institut Esthederm Excellage ontwikkeld, een nieuwe intensieve, verzorgingslijn die de huid weer met haar jeugdigheid verbindt. Het voornaamste actieve ingrediënt van Excellage is Smart Polysacharide, dat de vitale cellulaire verbindingen van de huid reactiveert, die cruciaal zijn voor haar dichtheid en stevigheid.

Geïnspireerd door deze innovatie, biedt Excellage een serum, crème en oogverzorging. Deze 3 complementaire verzorgingsproducten verdichten de huid voor een duurzaam effect, voeden de huid intensief, maken de huid weer stralend en vitaal, en verlichten bovendien de oogcontouren.

 

Excellage, de meest geavanceerde huidverzorging voor de rijpere huid

 

Excellage, huidverjonging op basis van 4 actieve bestanddelen

Aan de basis van Institut Esthederm’s Excellage liggen 4 geavanceerde bestanddelen die herstel en verjonging teweegbrengen tot in het hart van elke huidcel.

  • Smart Polysacharide

Door het herstel van de epidermale celcommunicatie structureert Smart Polysacharide de huid. Het verdikt de opperhuid en stimuleert de collageensynthese, waardoor het micro-reliëf en de stevigheid van de huid wordt verbeterd.

 

  • Repair technology

Deze exclusieve jeugdtechnologie in combinatie met biomimetisch peptide vermindert en voorkomt rimpels en lijntjes, en verstevigt de huid.

 

  • Kamilleolie

Natuurlijke olie afkomstig van de Japanse kamilleplant welke de epidermale barrière herstelt.

 

  • Natuurlijke biopolymeer

Deze natuurlijke en biomimetische onzichtbare film verzacht de epidermis en verfraait de teint.

 

Kennismaken met Excellage van Institut Esthederm?

Wil je meer weten over de Excellage verzorgingslijn of andere producten van Institut Esthederm? Download dan onze brochures en contacteer ons geheel vrijblijvend voor een locatiebezoek!