De zonnetoppers voor het lichaam van Institut Esthederm

Met de zonneproducten van Institut Esthederm kan veilig gezond worden waarbij tegelijkertijd een mooie en gelijkmatige kleur wordt verkregen. De huid blijft mooi, gehydrateerd en geconserveerd. Heb jij al kennis gemaakt met de zonneproducten van Institut Esthederm? Dit keer zetten we onze best verkochte zonneproducten voor het lichaam in het zonnetje!

 

  1. Adaptasun Lait Corps

Deze bodymilk van Institut Esthederm is perfect voor de huid die snel bruin wordt. De beschermde body lotion stimuleert het bruiningsproces waardoor je sneller een mooiere en diepere bruine teint zal krijgen. Bij regelmatig gebruik zal je huid zijdezacht aanvoelen.

 

  1. L’huile Solaire Protection Active Jeunesse Bronzante

Deze fluweelzachte olie is zowel te gebruiken als bescherming voor je huid als haar. Het zorgt voor bescherming tegen de negatieve effecten van de zon én tegen huidveroudering. Huid en haar zijn gevoed, voelen superzacht aan, zijn licht geparfumeerd en onthullen al hun schoonheid!

 

Institut Esthederm, voor een mooi en egaal bruin kleurtje!

Met Institut Esthederm krijgt de huid alleen het beste van de zon. Want ondanks de nadelige effecten is zonlicht vooral ook gezond. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D en geeft de huid een mooi kleurtje. En dat kleurtje wordt nog mooier en egaal door het gebruik van de zonneproducten van Institut Esthederm. Daarnaast kennen de zonneproducten van Institut Esthederm de volgende eigenschappen om de nadelige effecten van de zon tegen te gaan:

  • Externe UV-bescherming door minerale reflectoren en organische filters.
  • UV-bescherming aangepast aan de intensiteit van de zonnestraling.
  • Interne bescherming door bescherming van het DNA ( tegen huidkanker), bescherming van de vezelstructuren (tegen huidveroudering) en vermindering van de celreactiviteit (tegen verbranding)
  • Bescherming aangepast aan de gevoeligheid van de huid.

Over Institut Esthederm

Institut Esthederm introduceerde begin jaren ’70 een revolutionaire aanpak op huidverzorging, waarbij huid identieke werkstoffen met succes het metabolisme van de huid stimuleren. Door deze innovatie wordt de huid heropgevoed en geregenereerd in plaats van enkel te verzorgen. Ook voor de zonneproducten van Institut Esthederm geldt een unieke verzorgingsformule. De zonnecrèmes helpen de huid zich aan te passen aan de zon, daarnaast wordt huidveroudering tegen gegaan, blijft de huid gehydrateerd en ontstaat er een mooie, egale bruine tint.

Kennismaken met de zonneproducten van Institut Esthederm?

Wil je meer weten over de zonneproducten van Institut Esthederm? Download dan onze zonnebrochure of contacteer ons dan geheel vrijblijvend voor een bezoek aan je salon.