Maak kennis met de zonnetoppers van Institut Esthederm voor het gelaat!

Met de zonneproducten van Institut Esthederm kan veilig gezond worden waarbij tegelijkertijd een mooie en gelijkmatige kleur wordt verkregen. De huid blijft mooi, gehydrateerd en geconserveerd. Heb jij al kennis gemaakt met de zonneproducten van Institut Esthederm? We zetten onze best verkochte producten even in de kijker, maak kennis met onze zonnetoppers voor het gelaat!

 

 1. Photo Regul

De innovatieve Photo Regul gezichtscrème gebruikt de zon om het pigmentatieproces om te keren en op deze manier pigmentvlekken te verhelderen. Met Photo Regul is het mogelijk veilig van de zon te genieten zonder bang te hoeven zijn voor een toename van pigmentvlekken, bestaande vlekjes worden niet donkerder terwijl de rest van je gezicht wel verkleurt.

 

 1. Bronz Repair Sunkissed

Deze getinte zonnecrème voor het gezicht heeft een natuurlijke goudbruine kleur die de huid egaliseert en onmiddellijk laat stralen. Deze zonnecrème beschermt en optimaliseert de natuurlijke bruining, strijkt rimpels glad, verstevigt de huid en is ideaal als dagcrème in de zomer!

Geen SPF maar UV-index!

Het beschermen van de huid tegen de zon is eigenlijk elke dag aan te raden. De beste graadmeter is de zogeheten UV-index, en niet de SPF-index zoals veel mensen denken. SPF houdt in tegenstelling tot de UV-index immers geen rekening met huidveroudering en gevoeligheid. De UV-index is een maat voor de hoeveelheid ultraviolette straling (UV) in het zonlicht die de aarde bereikt. Deze loopt van 0 waarbij de huid niet verbrandt tot 10 waarbij de huid zeer snel verbrandt. De zonneproducten van Institut Esthederm zijn gebaseerd op deze UV-index waarbij sterretjes aangeven welk product gebruikt moet worden voor optimale bescherming in de zon, en in relatie tot het huidtype:

 • UV-index 1 – 4: huid verbrandt niet of nauwelijks of kent een korte blootstelling
  Advies Institut Esthederm zonneproduct: 1 ster
 • UV-index 4 – 8: huid verbrandt gemakkelijk tot snel
  Advies Institut Esthederm zonneproduct: 2 sterren, gebruik voor 12:00 uur en na 14:00 uur
 • UV-index 8 – 10: 3 huid verbrandt snel tot zeer snel
  Advies Institut Esthederm: 3 sterren, en tevens gebruik in de bergen, tropen, op boten en tijdens lange blootstelling aan de zon

    

Over Institut Esthederm

Institut Esthederm introduceerde begin jaren ’70 een revolutionaire aanpak op huidverzorging, waarbij huid identieke werkstoffen met succes het metabolisme van de huid stimuleren. Door deze innovatie wordt de huid heropgevoed en geregenereerd in plaats van enkel te verzorgen. Ook voor de zonneproducten van Institut Esthederm geldt een unieke verzorgingsformule. De zonnecrèmes helpen de huid zich aan te passen aan de zon, daarnaast wordt huidveroudering tegen gegaan, blijft de huid gehydrateerd en ontstaat er een mooie, egale bruine tint.

Kennismaken met de zonneproducten van Institut Esthederm?

Wil je meer weten over de zonneproducten van Institut Esthederm? Download dan onze zonnebrochure of contacteer ons dan geheel vrijblijvend voor een bezoek aan je salon.