Intolerances: dé oplossing voor zonneallergie

Bij een zonneallergie geeft je huid een overgevoelige reactie op zonlicht. Je huid kan rood worden, schilferen en zelfs blaasjes of bultjes gaan vertonen die erg jeuken. Erg vervelend, vooral omdat je in zomer natuurlijk niets liever wilt dan de hele dag lekker buiten in de zon zijn. Gelukkig bestaat er een oplossing voor de zongevoelige huid: Intolerances van Institut Esthederm.

De Intolerances productlijn zorgt ervoor dat het aanpassingsvermogen van de huid wordt gestimuleerd waardoor de allergische reacties zullen verminderen. Zo kan je huid geleidelijk aan weer aan de zon wennen. De producten zijn er voor zowel het lichaam als het gelaat, en zijn rijk aan ontstekingsremmende actieve ingrediënten. Met de Intolerances producten weet je zeker dat jouw gevoelige of intolerante huid optimaal beschermd is, en kan je zonder jeuk en blaasjes genieten van de zon!