Jeugdigheidsbehandeling

De Jeugdigheidsbehandelingen zorgen voor een algemene verbetering van de huidkwaliteit en diepe versteviging waardoor rimpels en kraaienpootjes verminderen, huidverslapping wordt tegengegaan en gezichtscontouren verbeteren. Bovendien worden hormonale tekorten gecompenseerd en microcirculatie geactiveerd. De Jeugdigheidsbehandelingen van Institut Esthederm omvat 2 verschillende behandelingen:

Active Repair

Voor mensen met tekenen van vermoeidheid of een doffe teint.
Stimulering van de huidreparatie voor minder rimpels en kraaienpootjes, diepe versteviging van de ondersteuningsconstructie van de huid en een algemene verbetering van de huidkwaliteit. Rimpels worden gladgestreken en de huid wordt diep hersteld. De huid is fris, ontspannen en straalt. Tekenen van vermoeidheid worden weggeveegd!

EstheLift

Voor mensen die een verlies aan stevigheid en volume in de huid ervaren en een natuurlijk alternatief zoeken voor esthetische ingrepen rond rimpelvermindering.
Stimulering van de verschillende spieren van het gezicht die aan de oorsprong liggen van huidverslapping en de gezichtscontouren verstevigen en hertekenen. EstheLIft werkt in op het huidweefsel en activeert de microcirculatie.

 

Duur van behandeling

Andere behandelingen